• LET OP: vanwege de lockdown is het ontzettend druk bij de post daardoor kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.
  • Gratis verzenden vanaf €25,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • LET OP: vanwege de lockdown is het ontzettend druk bij de post daardoor kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.
  • Gratis verzenden vanaf €25,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden!

Ruilen en Retourneren

Vanzelfsprekend kun je bij Nancy's Choice een bestelling, of een deel hiervan, ruilen of retourneren. Dit kan binnen 30 dagen. Als het product weer bij ons binnen is krijg je het bedrag en – indien van toepassing – de verzendkosten weer terug, meestal binnen een week, maar uiterlijk binnen 30 dagen. Nadat we je annulering hebben ontvangen, heb je nog eens 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen via de post. De enige voorwaarde die wij stellen is dat de artikelen ongebruikt zijn, in onberispelijke staat zijn en voorzien zijn van de originele labels of verpakking. Bij een garantiegeval, beschadiging of defect vergoeden wij altijd de verzendkosten voor de retourzending. Als dit niet het geval is dan betaal je zelf de retourkosten.

Sommige producten kunnen niet geretourneerd of geruild worden, vanwege hygiëne en voorschriften:– verbruiksartikelen en cosmetica (zoals shampoo, bars, douche producten, Wax producten, lotions, crèmes, wattenstaafjes, zeep, ondergoed etc.) Producten waarvan de verzegeling verbroken is kunnen ook niet geretourneerd worden.

Krijg ik mijn aankoop bedrag terug?

Ja, als de retour verwerkt is, krijg je een bevestigingsmail met daarin het bedrag dat wij je verschuldigd zijn. We storten het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen, terug op de rekening of creditcard waarvan wij de betaling hebben ontvangen. Het product moet dan wel in goede orde door ons ontvangen zijn. Het retourbedrag + eventuele verzendkosten om je bestelling te bezorgen wordt per bank of via dezelfde betaalmethode die je gebruikt hebt terugbetaald o.v.v. van het bestelnummer. Wil je graag een ander item ontvangen? Plaats dan een nieuwe order. Van de retourgestuurde items zullen wij het aankoopbedrag naar je terugstorten.