• LET OP: vanwege de lockdown is het ontzettend druk bij de post daardoor kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.
  • Gratis verzenden vanaf €25,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • LET OP: vanwege de lockdown is het ontzettend druk bij de post daardoor kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.
  • Gratis verzenden vanaf €25,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden!

In Nancy's Dazzeling Beauty Blog

schrijven we over nieuwe merken en producten die wij hebben getest en geven wij je onder ander tips over het gebruik van deze producten. Feiten en weetjes delen we ook met jullie en regelmatig lichten we een product ook helemaal uit.

Heel veel lees plezier alvast!

Liefs Nancy

Hoe gebruik je een Shampoo Bar? 

⁠Plasticvrij douchen is makkelijker dan het lijkt. Deze Shampoo Bars schuimen fantastisch en zijn beter voor het milieu en goed voor je haar! ⁠⁠Maar hoe gebruik je de Shampoo Bar nou eigenlijk?

1. Zorg dat je handen nat zijn. ⁠

2. Wrijf de Shampoo Bar tussen je handen of rechtstreeks over je natte haar. ⁠

3. Masseer het schuim zorgvuldig door je haren.

⁠4. Spoel de shampoo uit je haren.

⁠5. Bewaar je Shampoo Bar op een droge plek en laat goed drogen op bijvoorbeeld een zeepschaaltje. Zo kan je optimaal gebruik blijven maken van je Shampoo Bar❤️🌿⁠

Bamboe zeepschaaltje

Met het bamboe zeepschaaltje kun je optimaal gebruik maken van de Shampoo Bars, Body Bars en Conditioner Bars. Hij heeft drie openingen, zodat de bar kan uitlekken. Hierdoor drogen de bars sneller en gaan ze dus langer mee! 🌿⁠ Je kunt ze vinden bij Bathroom Stuff

DIYS Soap 

DIYS Soap Amsterdam is in 2015 begonnen met een nieuw concept: natuurlijke en biologische huid- en haarverzorging om thuis af te maken (DIY). Het voordeel van DIY cosmetica is dat de producten altijd vers zijn en je precies weet wat erin zit, omdat je het zelf gemaakt hebt. Alle producten die zij zelf gemaakt hebben zitten in duurzaam verpakkingen. Wat dit merk ook heel mooi en respectvol maakt is dat al de producten van DIYS Soap worden ingepakt en gemaakt door mensen met een beperking.

Ook de zepen en shampoos worden handgemaakt in een dagbesteding door mensen met een beperking.