• LET OP: vanwege de lockdown is het ontzettend druk bij de post daardoor kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.
  • Gratis verzenden vanaf €25,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • LET OP: vanwege de lockdown is het ontzettend druk bij de post daardoor kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.
  • Gratis verzenden vanaf €25,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden!

Aleppo Olijfzeep

Al sinds 1895 maakt de familie Al Najjar authentieke Aleppo-zeep, zeep op basis van olijfolie en laurierbesolie en is de voorloper van de bekende Marseille zeep. Met behulp van traditionele kennis is het productieproces van generatie op generatie doorgegeven. Productieproces is verhuisd naar Turkije en Frankrijk, waar ze ook hun bedrijf hebben gevestigd. Hoewel de vaste aleppo zeepjes nog steeds het hart van het assortiment is heeft het familiebedrijf het assortiment verrijkt met een breed scala aan natuurlijke en biologische cosmetica ontwikkeld in haar eigen laboratorium in Lyon. Onder de merknaam Najel bieden zij natuurlijke schoonheidsverzorging voor het hele lichaam. Hierbij maken ze zoveel mogelijk gebruik van zachte en biologische ingrediënten. Ook zijn veel producten EcoCert gecertificeerd.BOMB Cosmetics

 Wat BOMB Cosmetice anders maakt - De kracht van etherische oliën!Die zitten in al hun producten en worden gewonnen uit planten, bloemen en fruit. Ze geven kracht om de ziel te kalmeren en zitten vol magie om je humeur te verhogen, te veranderen of te verbeteren. Ik moet zeggen het ruikt heerlijk en mijn dochter van 9 is er super enthousiast over. Zij gebruiken natuurlijke ingrediënten. Ook zijn zij van mening dat dieren, mensen of het milieu niet moeten lijden voor onze luxe. Dit is een mening die ik, wij ook delen. BOMB Cosmetics maakt producten die niet alleen heerlijk ruiken en heerlijk aanvoelen op je huid, maar er ook mooi uitzien en volledig met de hand zijn gemaakt, ook tekenen zij handmatig de ontwerpen op de cadeauverpakking en de decoraties op de blasters! En zo is ieder product van BOMB Cosmetics uniek. Veganistisch? Al de zepen, en 99% van de kaarsen en producten in potten zijn geschikt voor veganisten, evenals de blasters, creamers & mallows. 


By Romi

By Romi is een Nederlands merk. De collectie wordt met veel liefde ontworpen en bestaat uit mooie, lieve cadeautjes die je voor bijna alle momenten in het leven aan iemand kan geven. De collectie onderscheid zich door eenvoud, kwaliteit en schoonheid.


DIYS Soap

DIYS Soap Amsterdam is in 2015 begonnen met een nieuw concept: natuurlijke en biologische huid- en haarverzorging om thuis af te maken (DIY).

Het voordeel van DIY cosmetica is dat de producten altijd vers zijn en je precies weet wat erin zit, omdat je het zelf gemaakt hebt.

Alle producten die zij zelf gemaakt hebben zitten in duurzaam verpakkingen.

Wat dit merk ook heel mooi en respectvol maakt is dat

Al de producten van DIYS Soap worden ingepakt en gemaakt door mensen met een beperking. Ook de zepen en shampoos worden handgemaakt in een dagbesteding door mensen met een beperking.  


Messagelights

Messagelights is een idee en eigendom van MF-marketingservices te Amersfoort.Sinds 01/08/2019 zijn zij met een uniek en nieuw product onder nieuw label gestart : de Messagelights. Een message in a bottle met lichtjes. Een sfeervol cadeau, bijvoorbeeld om iemand te feliciteren, blij te maken, te troosten, op te fleuren of iets te wensen.


Human + kind

Human + Kind natuurlijke verzorging werd in 2011 in Ierland (Cork) opgericht. De term ‘ethische cosmetica’ staat centraal bij dit merk; het produceren van werkzame cosmetica die met een goed geweten kunnen worden geproduceerd, gekocht en gebruikt.

Human + Kind is veel meer dan alleen maar een cosmeticaproducent: Human + Kind streeft ernaar om de wereld een beetje mooier te maken. Het zijn producten voor gelukkige mensen en een gelukkige planeet.

Alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten (zonder synthetische toevoegingen) Zonder petrochemicaliën of parabenen. De ingrediënten en producten zijn niet getest op dieren. De ingrediënten worden verkregen van producenten die op een milieuvriendelijke manier produceren en er wordt een eerlijke prijs betaald voor de ingrediënten.


Shampoo Bars

 #REFUSEREFUSE#

Single use plastic! Het team van Shampoo Bars helpen je graag een beetje op weg in de richting van een groener leven met deze Shampoo Bars, Body Bars en andere plasticvrije badkamerartikelen! Door over te stappen op plasticvrij douchen bespaar je met 1 Shampoo Bar bijvoorbeeld al zo’n 3 plastic flessen. Zo makkelijk kan het zijn

Hun is is dan ook een volledig plasticvrij douchearrangement aan tje bieden. Zij willen dit graag cultiveren zodat het overtallig plasticgebruik verminderd wordt. !⁠


La Fare

Franse natuurcosmetica ontwikkeld met biologische ingrediënten volgens traditioneel recept. Een klein, maar luxe assortiment met verfijnde geuren, zijdezachte texturen en bijzondere samenstellin- gen.

Biologisch gecertificeerd. Alle producten van La Fare 1789 worden geproduceerd met ingrediënten uit gecertificeerd biologische landbouw en gecontroleerd door Ecocert en Cosmebio. De producten van La Fare 1789 bevatten zelfs maar liefst drie keer meer biologische ingrediënten dan dat het keurmerk Ecocert eigenlijk vereist.

Duurzaam

De verpakkingen van La Fare zijn recyclebaar en worden ontwikkeld met respect voor het milieu. Ze weerspiegelen de authenti- citeit en eenvoud die zo kenmerkend zijn voor de Provence.

La Fare 1789 is lid van de organisatie ‘1% For the Planet’, dit is een wereldwijde organisatie waarvan de aangesloten bedrijven ieder jaar minstens 1% van hun netto inkomsten doneren aan mileuo- rganisaties over de hele wereld. Om met elkaar het milieu overal ter wereld te verbeteren.

Door de krachtige, aardse geuren die geheel afkomstig zijn van essentiële oliën, zijn de producten uitstekend door zowel mannen als vrouwen te gebruiken.

Biologische en duurzame ingrediënten. Gecertificeerd volgens Ecocert en Cosmebio. Verrijkt met onder andere algen, aloë vera, amandel, calendula, sheaboter en macademia-olie• Geschikt voor mannen en vrouwen. Luxueuze verpakking en krachtige, aardse geuren