• LET OP: vanwege de lockdown is het ontzettend druk bij de post daardoor kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.
  • Gratis verzenden vanaf €25,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • LET OP: vanwege de lockdown is het ontzettend druk bij de post daardoor kan het zijn dat je bestelling langer onderweg is.
  • Gratis verzenden vanaf €25,-
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden!

Betaalmethodes

Je kunt je bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • Ideal
  • Klarna
  • Creditcard

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelden prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten

De verzendkosten bedragen:

  • Standaardbezorging € 4 ,95: Op werkdagen voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • Gratis bezorging voor bestellingen vanaf € 25: bestel je voor € 25 of meer? Dan is de verzending gratis!

*Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post.NL en DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Ter informatie

Onze hygiëne producten (zoals alle Scrubs, Lotion Bars, lippenboters, Soap Bars etc) zijn verpakt in een papieren zakje met een sticker als verzegeling. Indien deze verzegeling verbroken is, kan het product om hygiënische redenen niet retour gestuurd worden. Indien de verzegeling niet is verbroken heb je het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. 

Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de nancyschoice geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@nancyschoice.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”